(SEO) Webtekst

Je website is een stijlvol visitekaartje. Het laat zien wie je bent, waarvoor je staat, wat je doet en al gedaan hebt. Om dit sterk en duidelijk naar voren te laten komen zijn goede teksten nodig. Natuurlijk foutloos en fijn leesbaar voor je bezoekers, maar ook passend bij jou als persoon, je bedrijf en je dienst.

(SEO) Webtekst schrijven

Maar wat is een goede tekst waard als deze niet gevonden wordt? Behalve voor je bezoekers, moeten websiteteksten daarom ook voor Google geschreven worden. Door de juiste zoektermen te gebruiken, wordt de tekst relevanter en scoort deze hoger in de zoekresultaten die door Google worden weergegeven. Ik schrijf voor jou teksten die je website beter vindbaar maken. Niet alleen wat betreft inhoud, maar ook op het gebied van lay-out, meta descriptions en vormgeving.

Unieke (SEO) Webtekst

Ook social media spelen een rol in het beter gevonden worden op internet. Door jouw pagina, artikelen of teksten te delen of liken wordt de website gepromoot. Mensen zijn geneigd te delen als ze iets interessant vinden, maar vooral ook als het herkenbaar voor ze is of ze er trots op zijn. Daarom moeten de teksten met een stijl die bij jou past en waar jouw identiteit vanaf straalt geschreven zijn. Dat zijn de teksten die verbinding creëren, met delen als gevolg. Juist in het schrijven van die teksten ligt mijn kracht.

Versterkende cirkel met (SEO) Webstekst

Als je website goed gevonden wordt, moeten bezoekers natuurlijk betrokken raken en verder kijken. Goed geschreven teksten zijn daarvoor essentieel. En daarmee is de cirkel weer rond. Ik schrijf (SEO) Webteksten voor Google en de bezoekers, een combinatie die jouw website versterkt.