Diensten

Schrijven is en blijft toch altijd een vak apart. Iedereen lijkt het te kunnen, maar zeker wanneer er met een bepaald doel geschreven moet worden valt het voor sommigen toch erg tegen. Hoe verwoord ik dat wat ik echt wil vertellen nou het beste? Waardoor zorg ik dat er door mijn tekst verbinding ontstaat met de lezer? Of hoe breng ik wat ik uit wil stralen terug in woorden en in mijn teksten?

Dat is iets waar ik als tekstschrijver jou graag mee wil en kan helpen! Sinds 2014 schrijf ik als freelance tekstschrijver en redacteur teksten voor websites, nieuwsbrieven en diverse andere communicatie-uitingen. Ook ben ik op tekstueel gebied betrokken bij de uitgave van magazines, waarvoor ik onder meer interviews en reportages schrijf. Voor zowel print en digitaal.

Kenmerken
Ik schrijf zeer diverse teksten en voor even diverse doeleinden. Mijn teksten kenmerken zich door in te zoomen op meer dan enkel het beschrijven van feiten. Teksten die mensen raken en verbindingen creëren, die de emotie naar voren brengen.

Emotie heeft ontzettend veel kracht. Een prestatie van een sporter heeft een bepaalde waarde, maar het feit zelf doet verder weinig met je. Het wordt pas mooi en relevant als je het verhaal achter die sporter weet. De weg er naar toe maakt de prestatie relevanter en geeft meer waarde. De feitelijke informatie over wat een bedrijf of sporter doet of gepresteerd heeft is niet waar het in mijn ogen om gaat. Het gaat om hoe en waarom ze het doen en bereikt hebben. Dat verhaal is wat mensen raakt en waardoor er een klik en een verbinding ontstaat. En met een persoonlijke verbinding heb je meer impact. Lees hier meer over waar ik in geloof.

Maar er is veel meer mogelijk
Uiteraard ben ik ook in te schakelen voor zakelijkere teksten of teksten die om een speciaal ander doel vragen. Het doel van de tekst is het begin- en uitgangspunt voor het bepalen van de stijl, inhoud en schrijfwijze. Van artikel tot nieuwsbrief en van persbericht tot rapport. Daarnaast kan ik door mijn samenwerking met websitebouwers, vormgevers en marketeers snel anderen inschakelen wanneer dit nodig is of gevraagd wordt.

Benieuwd wat ik allemaal voor je kan doen?