Hieronder staat beschreven waarvoor ik allemaal in te schakelen ben op het gebied van bedrijfsteksten. In alle gevallen is het mogelijk om geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Nieuwsbrief

Met een nieuwsbrief houd je op een gemakkelijke manier grote groepen mensen op de hoogte van de laatste gebeurtenissen of wat binnenkort komen gaat. Het is daarmee een zeer geschikt middel om uit te stralen waar jij voor staat. Je betrekt mensen niet alleen bij je organisatie of bedrijf, maar bindt hen ook en bouwt zodoende een band met ze op.

Om dat te bereiken is de inhoud van een nieuwsbrief van groot belang. Naast goede teksten moet de content aansprekend zijn voor de doelgroep en passen bij wat jij uit wil stralen. Dat past perfect bij waar ik in geloof!

Ondernemer- of bedrijfsinterview

Een ondernemer- of bedrijfsinterview is een ideale manier om jou als ondernemer of het bedrijf op geheel authentieke wijze een gezicht of uitstraling te geven. Laat het verhaal achter de persoon of organisatie spreken en naar buiten komen. Dat is niet alleen mooi om te lezen, maar het versterkt ook je merk en identiteit. Natuurlijk is het ook mogelijk om te vertellen over een nieuw product of dienst. Zie ook Artikel en interview.

Folder, flyer of brochure

De flyers en brochures blijven handige communicatiemiddelen. Door de gemakkelijke verspreiding is het bereik groot. Het blijft alleen wel een stuk papier. Een aantrekkelijke en helder geschreven tekst die aanzet tot actie is daarom van grote waarde.

Persbericht

Een persbericht is een goed middel om met een relatief kleine investering een heel groot bereik te creëren. Redacties krijgen tegenwoordig van alle kanten persberichten toegestuurd. Een aanbod van meer dan honderd persberichten op een dag is eerder regel dan uitzondering. Ook online initiatieven krijgen veel verzoeken om berichten van en vooral over anderen te plaatsen. Dus is het van belang om met een goed en krachtig geschreven boodschap te komen. Die ook nog eens aansluit bij de doelgroep en het medium.

Een boodschap overbrengen via de (online) media? Dan is een persbericht onmisbaar.

Rapport of jaarverslag

In een rapport of jaarverslag staat vaak nuttige of belangrijke informatie. Deze documenten staan helaas veelal te boek als niet fijn leesbaar. Door de informatie in een heldere tekst te verwerken, die ook nog eens lekker wegleest, draag ik graag bij aan het verhogen van de waarde van een rapport of verslag. Jouw stijl, verwerkt in een fijne tekst.